Söndag!


Igår var vi borta hela dagen! Ture var på ett strålande humör. Vi åkte först till en mysig butik, L.Home. Sedan bar det av till min Syra och där vankades det GRILLAT, det var så gott! Grillad fläskfilé, grillat Vildsvin och grillad Hallomi, med hasselbackspotatis, sås och sallad!
Det var så himla smarrigt!
Och efter det lekte Adam och jag med trolldeg, men innan vi visste ordet av kom både Syran och D som också ville vara med och leka!

Detta är morbror Ola!
Och här är Syran!
Så här leker D med trolldeg..

Och efter detta så vankades det kaffe med hembakta semlor.. Fy f*n va gott!!
Vågar ju inte väga sig idag som jag bör göra då det är på måndagens morgon jag ska göra det.. Har inte gjort det än och klockan är 9:30.. Inte ätit frukost än heller men ska snart ta tag i detta..

Efter detta besöket åkte vi till ”Möbler och Gamla ting” för att kika lite, vi letar lite efter idéer och inspiration, det jag vill göra är en hylla till Tures rum!

Och sedan bar det av till Anna och Peter, där var det uppdukat med kycklinggryta med pasta och sallad,det var så himla gott, efter det blev det chokladmousse och kaffe! Förstår ni varför jag inte har lust att väga mig..
Efter maten spelade vi Cluedo, det är så himla kul det spelet! Ser fram emot att spela det igen men då inte med D, han ska aldrig mer spela detta då det slutade med att D surade ner sig och sabbade hela kvällen.. TYP..
Men jag har tur som har många spelvilliga vänner! Anna vann, hon klurade ut att det var Greger Grön som hade begått detta hemska mord.

Igår på kvällen när vi kom fram så åt vi vuxna innan barnen för vi var där redan 17, sedan fick Ester och Ture mat. Då började Ture blir jättegnällig. Vi trodde det var för han var hungrig så jag matade honom, han åt upp all mat i raketfart och frukten halsade han också.. Började ju ana oråd.. Han gnällde hela tiden, försökte få han lugn men det gick inte. Han är väldigt sällan ledsen så när han väl är det blir jag lite orolig.. Jag konstaterade att det MÅSTE vara framtänderna för det verkade som han hade ont någonstans..

Vällingen vägrade han och vad vi än gjorde så var han inte nöjd. Tillslut somnade han i sin vagn vilket var väldigt skönt för jag blev så stressad..
Samtidigt som Ture var supergnällig skulle vi spela Cluedo.. Jag blev helt svettig, inte för spelets skull, herre min je det fick ju vänta men när jag inte blir klok på varför Ture är så ledsen så blir jag orolig och stressad.. Vid sådana tillfällen är det alltid skönt när han somnar för då vet man att han har det bra.

Och idag kom kvittot.. Tittade i Tures mun och framtänderna har spruckit igenom.. Så det var därför han var så ledsen, tänderna höll på att spricka genom tandköttet.. AJAJAJAJAJ.. Men nu är de igenom! 6 tänder i Tures mun, börjar bli trångt!! 😉

Ture i ännu en ny tröja!
Så här gör Ture ofta.. Undra vart vigheten kommer ifrån..

Klockan är snart 10 och min mage säger att jag måste gå och äta frukost.. Ska bara väga mig först… HJÄLP..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s