Tures dag!


Idag, den 28 april har Ture namnsdag!

Ture och jag hämtade posten i morse, där låg det ett vykort på denna söta kille! 🙂

Ture blev jätteglad och fick leka med det hela vägen hem från posten! Avsändaren var mamma och pappa.. Ja alltså jag och D..

Han blev jättearg när han insåg att han satt fast och skrek tills jag tog loss honom!

Ture är så busig nu!
Igår snottrade han in sig i en sladd i detta hörn..
Han får inte vara där inne då där är ett kontaktuttag men Ture gör lite som han själv vill kan jag meddela och han har börjat testa mig som in i bängen!
Igår när D kom hem så berättade jag att nu testar Ture mig HELA tiden och vi kom då överens om att vi måste bli hårda.

Ture busar med böckerna!

Vi har en korg ståendes på golvet med kokböcker i, den har stått orörd tills nu, Ture har hittat den! När han kom fram till den och började utforska den så var det som han var i sjunde himeln! Han tog ut en bok, drog av omslaget och började genast äta på den. När jag reste mig upp för att gå dit blev han helt tossig, tjöt av lycka som om jag jagade honom, han kiknade av skratt och satte raketfart därifrån. Jag tänkte, bra han fattar och satte mig igen. Men Ture lekte så när han såg att jag inte kom närmade han sig korgen igen och han skrattade och var så lycklig!
Jag sa nej tio gånger och när det inte hjälpte bar jag iväg honom. Tidigare har det gått hur bra som helst, han har aldrig protesterat, nu blir han helt vansinnig! Och så fort jag satte ner han i hallen där han inte ens ser korgen så rumpgled han in i vardagsrummet och bort mot korgen igen..
Hur lätt är det då att hålla sig för skratt? Han är ju så söt! 🙂

Igår träffade vi Ester! Ester är en stor tjej nu, hon går snart – jag är helt säker!!

Ester reser sig själv upp nu och står mitt på golvet helt utan stöd! Det är bara en tidsfråga innan hon tar första steget!! 🙂
De är så söta tillsammans!
Två små charmtroll!
Gnaga måste man!
Mest hela tiden!

*

Idag var det dags för duschen! Man måste vara extra fin när man har namnsdag och ska träffa massa tjejer! 😉

Ture ÄLSKAR vatten och det är jag så himla glad för!

Klockan närmar sig 11 och jag väntar på att Ture ska vakna! Vi ska bege oss in till stan när han vaknat för att uträtta ett ärende innan vi ska till tvillingtjejerna och leka! 🙂

Lite status för egen del:
Måste även skriva att Ture är hal som en ål på skötbordet.. Ibland är det omöjligt att byta blöja på han, han ska diket över på mage och han gör motstånd.. Det vill jag lova! Är helt chockad över hur mycket han förändrats bara den senaste tiden.
Han testar allt, har en enormt stark egen vilja och är så mycket mera medveten!
Tar jag fram kläderna då flaxar han för han vet att vi ska ut, ser han vagnen blir han helt salig! Går vi mot bilen då blir han också helt lycklig!

Igår var morfar här en snabbis, då var Ture lite reserverad men efter en stund mjuknar han och spricker upp i ett leende!

Både Anna och D har sett Ture ta kryptag, jag har inte sett det.. Han ställer sig på alla fyra men sedan sätter han sig ner igen men vid två tillfällen som de sett så har han krypit istället! Undra om han ska börja med det i alla fall!?

Måste erkänna att det är en nostalgisk vecka.. Sista veckan på mammaledigheten och ni anar inte hur mycket jag njuter! Varje sekund känns helig och jag har svårt att förstå att det kommer komma en dag då jag ska vara borta från Ture en hel dag.. En hel vecka, varje vecka.. Men en del i mig ser fram emot jobbet och jag ser fram emot att D och Ture kommer ha så mycket tid tillsammans! Underbart! Så det är dubbelt, kluvet, nostalgiskt och fint på en och samma gång!

Peace out!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s