Ombytta roller?!?


Sedan i måndag har det varit lite ombytta roller här hemma. Inte bara att det är jag som är hemma med Ture och att det är Anneli som jobbar. Idag kom Anneli hem från jobbet strax efter 16. Vi hade kommit överens om att vi skulle prioritera lite arbete med veden i afton. Jag hade preppat dagens middag, en middag som alla tre i familjen skulle kunna äta samt inklusive ett gäng matlådor till Ture. Jag var helt inställd på att bege mig ut till ”veden” och slita rygg. Blä kände jag inför det. När Anneli kom hem pratade vi lite om dagen och sedan sa jag att hon kunde ta över matlagningen. Då sa hon att hon kunde bege sig ut till ”veden”.

Inte bara kunde utan VILLE detta framför att lägga ihop en fiskgratäng, ta en bira och lattja med Ture. Trodde jag inte. Hoppas att det håller i sig. Jag är hellre kedjad vid spisen än vid klyven!

PS. Ture älskade pappas fiskgratäng som blev en kombo av en barnmatsgratäng och en ”vuxen” gratäng med vitvinssås etc.

För säkerhets skull gjorde jag en minigratäng alá barnreceptet inspirerat av ett recept jag fick via mail av Maggs idag. Den fick dock bli matlåda då Ture åt av den stora gratängen så att han nästan sprack över magen. Succé!

Ha det gott!

2 reaktioner på ”Ombytta roller?!?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s