Sjukis..


Glöm inte att rösta mig och min familj till varmare breddgrader! (Superenkelt, klicka på länken och sedan ser ni en knapp till höger som heter Rösta, klicka där och jag blir JÄTTEGLAD 🙂 )

Ture sov som vanligt bra, har inte vant mig vid de nya vanorna än bara. Här har man ju alltid varit van vid att gå upp mellan 05-07, det är då Ture brukar ha vaknat. Men nu.. Som igår, då fick jag väcka han. Eller ja, jag öppnade hans dörr 09:30 för att han skulle vakna och vid 09:45 kom han upp..
Idag jobbar D hemma och han är absolut inte van vid att han kan sova så länge så hela familjen ”försov” ju sig! D brukar inte stressa när han jobbar hemma utan njuta av en lugn morgon men idag vaknade han vid 09, innan Ture.. Så då fick han lägga på ett kol!
Ture vaknade precis efter det, men man är inte van vid detta! Är rätt säker på att det är en tillfällighet, men det är både skönt och komiskt!

Idag på förmiddagen började jag ana oråd, Ture var lite gnällis.. Inte ofta han bara är gnällig så.. Kände på han och insåg att han hade feber.. Stackars liten, över 39 grader..
Så här är det Fåret Shaun, tillgången är obegränsad, han får se huuur mycket han vill. Vi kramas heela tiden.
Han är så söt, ibland kommer han och så frågar jag om vi ska kramas och det vill han ALLTID! Sträcker armarna mot mig och ger mig den godaste kramen man kan få!

Lite tröttis och krassel....

Nu ska vi fortsätta att mysa! Jag ska även försöka ta mig ut till köket och rulla köttbullar.. Nu ångrar man att man hade tagit upp färs till det! Finns en kille här som inte kommer tycka det är sååå kul….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s