Helg!


Måndag morgon, det är en speciell dag. Har stora visioner för hela veckan, planerar för att allt ska hinnas med, lägger upp strategier och man ser inga hinder! Underbart!
Kan erkänna att denna veckan är något oplanerad ännu då jag inte är helt hundra..

Vi var lite krassel i helgen som sagt men farmor och farfar mådde prima! Så på lördagen när Ture ändå vilade och jag med! Så passade de på att åka till Varberg för att kika lite! Och som vanligt måste jag säg så kom de hem med presenter.

Ture fick ett Fåret Shaun av farmor och farfar!

Om man trycker Fåret på magen så låter han! För ett riktigt Fåret Shaun-fan syns det att jag far med osanning.. Vi ser att det inte är Fåret Shaun, han har ju hår på huvudet! Men vi kallar Timmy för Fåret Shaun! 🙂

Födesedagsbukett.
En julblomma!

*

Det är på något sätt extra kul att få saker från svärföräldrarna, det råkar vara så att svärmor har så bra smak! Jag har aldrig fått något som jag inte tycker om! D har fått en del av den smaken och ögat för saker vilket är bra då jag själv är närmast blind när det kommer till att hitta fina saker!

4:e adventspresent!

När farmor och farfar åkte sa farmor att det låg lite julklappar på övervåningen. Och eftersom D är så jäkla nyfiken passade jag på att gå upp och ta bort dem när han körde dem till flygplatsen. Och hade det inte varit för hans nyfikenhet hade jag kunnat lägga ut ett kort på BERGET av presenter men vill att D ska hållas på sträckbänken! Han har redan letat lite men jag är grym på att gömma så han hittar dem ALDRIG!

D:s moster gör jättefina tomtar. Och hon hade gjort en åt Ture! Jättefin! Den hänger i vårt vardagsrum för tillfället, Ture gillar den! Ibland pekar han och då tar vi ner den och klappar fint på tomten!

Kinas tomte till Ture!

Idag är det som sagt lite krasselstuga här, Ture är också lite hängig.. Tydligen är morfar också krassel men han ställer ändå upp, precis som alltid! Han kommer hit efter lunch och passar Ture medans jag sticker in en snabbis till stan.

Nu ska jag busa lite med Ture!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s