Projekt övervåning.


Galet vad det går bra för D där uppe. Ja det är han som ska ta åt sig äran. Minns ej när väggen kom upp med D påstår att det var i augusti.. Känns plötsligt som hundra år sedan..

Tanken är i alla fall att göra ett nytt rum där uppe, där ska vi bo! Och i det som nu är gästrum ska Ture bo! Där är ett rum till och det är just idag kontor och så får det förbli. I hallen som blir utanför ska vi så småningom möblera med soffa och kanske en TV. Blir som ett litet mysigt TV-rum!Så här ska vi sova! Längtar! Just nu står gästrummets möbler här inne, de ska flyttas ner sedan och när de är borta så ska heltäckningsmattan in och sen våra sängar!

Vår blivande utsikt!

Då jag är född och uppväxt här är det inte helt enastående fantastiskt att vi ser havet, det bästa med utsikten är himlen! När det är stjärnklart kommer det kännas som om vi sover under bar himmel! Underbart! Och när solen lyser blir ljuset i rummet helt fenomenalt vackert, man känner redan hur man vill vara där!

Idag rev D ut plastmattan.

Garderobsdörrarna kommer vi befria från tapeter..

Än så länge finns det inga storartade planer med Tures rum, det är så svårt! Men jag har börjat kika lite på tapeter och annat. Även Ture ska få heltäckningsmatta och den är beställd och klar.
D ska börja tapetsera snart, det blir med räddningstapet just nu och det är på den vi ska tapetsera sedan.
Garderobsdörrarna ska målas helt vita, fönsterna, allt gult och elementet ska också bli vitt.

Hallen utanför och trappan upp är ett projekt som får vänta lite.
Det är så att vi vill att hallen här nere och den där uppe ska mer gå ihop, just nu delas de av med en liten plutthall och det är bara fel och fult.
Finns ingen förvaringsmöjlighet eller ens att ställa sina skor någonstans. Vi vill bryta upp helt och få det mer öppet och det projektet är ganska stort så därför väntar vi med hallen där uppe då vi antar att vi vill ha samma tapet hela vägen och vi kommer inte vilja ha den tapeten vi har här nere nu..
Även trappan kommer vi vilja måla om. Ja det får vänta helt enkelt. Men så snart vi vet hur vi vill ha det och har en slant över till det så blir det åka av. Vi kommer ju gå i det ofärdiga varje dag så man vill ju såklart få det klart!
Tur att D inte är lika hemmablind som jag! Om ett kort tag ser inte jag att det inte är tapeter på väggarna eller att trappan är den fulaste på denna jord! Men D han ser!

Ture sov ju till 09:15 idag, trodde knappt han skulle vilja vila idag men har nu sovit i över 2 timmar.. Antingen är hans oroliga period över och han behöver ta igen sig eller så håller han på att bli sjukis..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s