Paus!


Åh, det killar över hela min kropp. All min hud har böivit utsatt för glasfibertapet och tapetlim..

Idag sov vi länge, det behövde denna lilla familjen, så det var riktigt skönt. Så vid åtta steg vi upp för att äta och göra oss i ordning. När vi var klara körde D Ture till mormor och morfar där han skulle vara under dagen för att vi skulle kunna göra ett ordentligt ryck på hans rum.
Vi har jobbat konstant mellan 09:30 och 16:00, förutom en snabb lunch såklart. Och visst har vi fått gjort en del, men sjukt vad det tar tid.. Renoveringstapeten åkte upp tills limmet tog slut.. Och så målade vi lite foder.. Det är vad vi gjort.
Efter fyra gick jag ner, D var kvar oxh skar upp tapeterna som var kvar och jag passade på att göra ett röj här nere!
Skrubbat dusch och toa, torkat golven, skrubbat fönstret till ugnen och bäddat rent!
En sjukt effektiv dag och väldigt väldigt skönt att Ture kude vara hos mor och far.
Men vi hade bestämt att Ture skulle vara hos dem tills han vaknade efter sin vila, mamma ringde vid 15, då sov Ture fortfarande och han hade lagt sig strax efter tolv. Hon frågade då om vi ville komma på kvällsmat och så kunde Ture vara där tills då!
Barnpassning en hel dag OCH kvällsmat! Inte fy skam! Funderar på att sluta önska mig saker när man fyller år och i julklapp och bara säga att jag vill ha sådana här dagar.
Man är riktigt effektiv när man inte behöver ta hänsyn till någon annan. Källardörren står öåpen, grindarna är inte låsta och moppen slipper jag gömma när jag inte använder den!

Riktigt skön dag! Och att få gå bort på kvällsmat nu blir en härlig avslutning, hungrig som en varg och riktigt så ska det bli kul att se hur Ture haft det! Bra såklart men det är alltid kul att höra vad han har haft för sig!

Nu ska vi bära ner en bänk i källaren, sedan drar vi!

Kurr kurr

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s