Njuter ensam!


Även om jag sover illa på nätterna går jag inte upp innan Ture kommer och drar upp oss på morgonen och jag som ÄLSKAR att vara uppe ”tidigt” och ensam.
Idag var jag tvungen att sätta klockan och var uppe strax innan 08, tassade försiktigt ner och har nu ätit frukost, läst tidningen och sitter nu med kopp nr 2 med datorn i knäet, sjusovarna sover än och klockan närmar sig 09!
Kanske får börja ställa klockan oftare!

Igår kväll såg D och jag på ”X-men: First Class”, jag har aldrig sett de filmerna tidigare och är inget stort fan av den typen av film men har börjat gilla det mer och mer.
När det bara var några minuter kvar av filmen ropade Ture och han var jätteledsen. D gick upp men jag kunde inte hålla mig utan var TVUNGEN att gå upp jag med. Han var tokledsen och mammahjärtat behövde kramas lite.
De gångerna det blir så brukar jag försöka gå därifrån när han precis ska somna så han vet att jag går men inte blir ledsen, brukar funka fint och det känns alltid bäst i hjärtat att inte lämna han där stensovandes och så när han vaknar är det tomt.
Men igår, det kunde jag glömma! Så fort jag rörde mig i sängen såg jag hur hans ögon spärrades upp och han kramade ALLA 4 nallarna STENHÅRT och började gråta..
Så jag beslutade mig för att knoppa in där, kände mig sliten och tänkte det var lika bra att passa på att sova om tillfälle gavs.
Minns inte va klockan var men jag hörde även D ge upp väntan på att jag skulle komma, han gick och lade sig!
Halv två vaknade jag och kände att min säng kunde vara väldigt najs att få krypa ner i och så blev fallet! Sov sedan riktigt ”gott”!

Idag verkar det bli en mulen och blåsig dag. Men så länge det inte regnar kan man ju både leka ute och torka tvätt! Perfekt!

Pappa har varit här idag och ställt kärran och på trappan låg häcksaxen. Vädret kan inte bli mycket bättre för häckklipp.. Så det blir nog att sätta fart med det och lite annat husfix.
Igår röjde förresten D på Mona-Lisas rum, den LIMMADE plastmattan är nu ute.. Bara en liten bit kvar som han inte fick bort igår. Nu får vi se hur vi ska ta oss vidare. Ligger träplattor nu som vi funderar på att slita loss och lägga in nya, vi får se.
Jäkligt gött att D började igår i alla fall! Snart ska ju faktiskt Mona-Lisa bo där!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s