Power


Jag tycker inte jag ser på så mycket TV, men ofta tänker jag när jag ser reklam på nåt program att jag ska se det vid tillfälle. Nu är det tillfälle men kommer inte på nåt bra att kika på.
Någon rolig serie hade varit perfekt, tänk om man inte sett ”vänner”! Då hade jag roats timme efter timme.
Så nu när makten är min kan jag inte utnyttja den till fullo, vet inte vad jag ska se! Typiskt!

Idag är barnen ÄNTLIGEN friska och är på dagis, jag är så OTROLIGT tacksam för det för jag klarar ju inte av att ta hand om dem, låter ju hemskt men jag mår inte bra. Tror jag nu har influensa.. Aldrig mått såhär dåligt vad jag kan minnas.
Eller jag minns när jag var i 14-årsåldern och fick halsfluss och hade bestämt mig för att INTE ta penicillin. Det gick inte speciellt lång tid innan jag ångrade det beslutet och började äta detta magiska medikamente som gjorde att jag kunde svälja mitt eget saliv nästan direkt!
Nu är det inte halsont som är värst utan värk i kroppen och jag fryser, fryser och fryser. Mina fötter är som isbitar ändå ligger de under en filt och får mycket värme. Kanske kan man ha lite bihåleinflammation, jätteont ”bakom” näsan. Och mitt huvud är som en tickande bomb..

20130424-144735.jpg
Te, varmt te, värme, värmer. Brrrrrrrrrrrrrrrr

 

Ligger nu på soffan under filten och tycker ganska synd om mig själv. Inte jobbat på snart 2 veckor.. Helt otroligt. Saknar mitt jobb, är trött på dessa väggar och vill inte samla mer damm i min soffa..

För någon vecka sedan var mamma sjuk i influensa och jag mailade och skrev att hon skulle vila och ligga på soffan och bara chilla! Enkelt! Eller hur!
Nåt i mig som ändå reser på sig och liksom ”ska bara”. Jag mår ju skit, ändå kan jag inte låta bli att fixa lite här och där..
Tänkte jag kunde plocka lite på Tures rum, vill verkligen få bort allt damm där, har man astma behöver man ju inte sova i en dammhög.. Det ena gav det andra och jag fick lämna hans rum oklart. Mitt i rummet står hans säng och dammsugaren. Jag hade ”sönder” sängen.. Tror egentligen bara det var själva ribbotten som hamnade snett men förmådde mig inte ta reda på fakta utan fick avbryta.

D lämnande barnen i morse och mamma ska hämta dem. De kommer vara helt slut när de kommer hem, inte varit där på så länge. Men jag såg ingen annan utväg. Får se hur vi gör imorn.
Men jobba ska jag inte göra i alla fall.. 😦

Teet är slut och jag måste nu göra mer! Te är min ljuspunkt! Gott och VARMT!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s