S N O R


Näsan rinner som ett såll, min hörsel har gått från 10 till 4:a, mitt huvud väger 18 kilo, jag tokfryser och i min hals har det hamnat rakblad.. 😦 Det enda ”positiva” med detta är väl att förkylningen förhoppningsvis gått över till lördag då högskoleprovet ska gå av stapeln..

I natt vaknade Alvar vid 03 och skrek, han var sååå ledsen. När han lugnat sig låg han och försäkrade sig om att jag var kvar hela tiden, ville att jag skulle hålla om honom med BÅDA armarna hela tiden. Ganska sött men just då var det sådär mysigt.. Han blev ledsen flera gånger så jag låg kvar..

När Alvar sedan väl fick mig ur sängen var jag mer död än levande och mådde bajs. På tok för lite sömn och en förkylning som exploderat. Första måndagen jag inte tränar på länge och så vaknar man dagen efter som om en ångvält kört över mig.. Var säker på att Ture var vaken och nere med D. Så ana min förvåning när jag kikar på klockan och ser att den är 08:06.. WHAT!? Går ner och där sitter Ture i soffan! Han är påklädd och har tandborsten i handen. Han berättar för mig att han träffat pappa och sedan har han vunnit klädracet på Bompa och när det var dags för att borsta tänderna så gjorde han det.. Var helt chockad! Chockad över att Alvar och jag legat i sängen till 08 och chockad över att Ture varit nere själv i TVÅ timmar, nöjd och superstolt och glad! 🙂

Det blev sedan frukost DIREKT! Anade att Ture var hyfsat hungrig.

20131022-135131.jpg
Här har vi stora killen, lagom chill! Det roligaste var att han tagit på sig ett par byxor som han använt typ 1 gång (jag gillar dem inte) men det var de enda som var rena i hans garderob och då tog han dem!

Eftersom mor och far var utan ström kokade jag en kanna kaffe åt dem och duschade efter frukosten. Sedan körde jag dit barnen. Lämnade dem där för att åka hem och öva på Högskoleprovet..

20131022-135140.jpg
Blodgrape innehåller väl MASSA C-vitamin, eller? I alla fall är det en av mina laster just nu och idag kändes det som att min kropp verkligen behövde det!
20131022-135123.jpg
Efter maten lockade jag mig själv med en bit choklad!

Min ambition med övandet är mest att veta hur tanken är att man ska lösa uppgifter eller läsa texter. För mig är det effektivt att veta vad det handlar om, hur provet är uppbyggt och sådant. Annars är jag EXPERT på att noja och oroa mig i onödan och lägga energi på helt fel saker. Jag presterar bäst som CHILL!

Måste ta med mig kaffe på lördag och kanske en liten chokladbit!

20131022-135117.jpg
Hängig och näsan rinner.. TRÖTT..

Men men, dagen gick bra! Jag började dagen med ipren och satt vid datan tills jag var TVUNGEN att äta nåt. Insåg att koncentrationen inte riktigt gick att hålla i skick så det var bara att äta.
Att öva på några delar har inte gjort mig mer säker men mer ”lugn”, är helt lugn och införstådd med att det kommer gå åt skogen och förnedringen kommer vara total. Jag är inte ens säker på om jag kommer kolla på mitt resultat när man får det..

Siste timmen innan jag åkte och tog en kopp kaffe med mor och far och barnen var jag grymt effektiv! Bara suttit hela dagen så då fick jag röra på fläsket! Göra köttbullesmet, hänga tvätt, dammsuga hela nedervåningen och städa toaletten! BLIXTEN! THATS MEEE! 😉
När vi kom hem så kom D också hem och det var dags att laga mat. Efter maten kilade jag iväg till fsk på F-möte! Trevligt! Men TYVÄRR missade jag tårtkurs med mina väninnor.. Lite surt men sånt är livet. Hoppas jag får chansen en annan gång.

Klockan har passerat 21.. OJ! Måste lägga mig. Hoppas och BER att Alvar ska sova i natt.. Har ju varit hos han flera nätter i rad nu.. Mammi SCHLETEN och förkyld.. LÅT mig sova!!

NATTI!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s