Full säng!


Igår var första gången som Alvar vaknade och var i stort sett otröstlig. Han var rädd, LIVRÄDD för en kossa på hans rum.. (Kossan finns inte) Han vaknade runt 22 och ville absolut inte vara kvar i sitt rum.
Ture var fortfarande vaken då.

Alvar har ju börjat intressera sig för det där med kalsonger. Och han har börjat prata mer så det händer mig en del i hans huvud.

20140217-090604.jpg
Pottan har fått konkurrens, igår började han testa toaletten istället! Det kom både det ena och det andra! 🙂

Vi gjorde ett försök med att lägga båda barnen i vår säng och jag i mitten. Men Alvar var så ledsen, hade han i min famn vilket lugnade han lite men så började Ture givetvis prata och vi fick börja om på noll.
Plötsligt hör jag hur Tures mage kurrar oach kom då på att han åt EN fiskpinne till kvällsmat vid 17.. Och nu var klockan 22:30. Han klagade inte över det för han visste väl att jag inte är stormförtjust över att man hoppar över kvällsmaten..
Men så som hans mage lät gick det inte att ignorera. Jag skickade in han till D som fick gå ner och fixa nåt.
Och Alvar blev helt rabiat som förstod att de gick ner, så han skrek sig till att få gå ner han med..
Så strax innan 23 var vi alla i köket! Ganska mysigt ändå! Alvar berättade om kossan som han var så rädd för. Och Ture försökte förklara att det inte fanns någon kossa där, väldigt gulligt!

Men sedan, med mätta magar somnade barnen bredvid mig! Och de sov som två små stenar. Jag hade dessvärre inte den förmågan men eftersom jag visste att jag skulle vara hemma idag så gjorde det inte så mycket. Och det var första gången de sov i vår säng tillsammans förutom när Alvar var pluttebebis och ammades. Supermysigt var det!

20140217-090522.jpg
Allahjärtansdagchokladmoussen fick barnen 2 dagar senare, och de ÄLSKADE den!! Kul!
20140217-090548.jpg
Igår natt sov inte denna prins så mycket, han har så ont av sin astma. Så en vila på eftermiddagen satt fint, han somnade på en sekund.
20140217-090538.jpg
2h senare såg det ut såhär och han var nästan omöjlig att väcka.

Då har vi en mysdag framför oss. Ture är än så länge feberfri, inte jag. Vi ska se lite på OS, Tures astma är fortfarande superjobbig och han hostar nästan tills han kräks så han behöver ta det lugnt idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s