Repris! Så är vad jag känner när jag skummar igenom min blogg. I många år nu har jag bloggar och det jag nämner mest är hur lite, dåligt eller i vissa enstaka fall jag har sovit. 

Tjatig är vad jag är. Summa summarum är att jag inte sover så mycket men samtidigt klarar mig på väldigt väldigt lite sömn ett tag. Och där min sko klämmer är att jag inte tar kroppens signaler på allvar när den behöver vila. Jag talar inte om för någon hur illa det är ställt utan plötsligt briserar bomben vilket drar med sig ångest och dåligt samvete.. Försöker verkligen bli bättre på att vårda min sömn åtminstone hälften så mycket som jag vårdar barnens. Det tråkiga med mig är att desto mer sömn min kropp behöver desto svårare har jag att lägga mig i tid, det är de kvällarna jag nattsuddar.. Blir liksom svårare och svårare att slappna av, hamnar i en ond spiral. Men som gammal och klok vet jag nu hur jag fungerar, det återstår bara att ändra ett beteende.. Enkelt.. Vet väl alla som har en och annan ovälkommen egenskap som man vill bli av med.. 

Det mesta jag skrivit är same same! Lever ett enkelspårigt liv helt enkelt. 

Det jag dock tycker är kul att jag skriver om är mat. Så nu måste jag visa dagens nyhet.. Ibland bara misslyckas man ju helt jä%#^a tokmycket! Paleo-kanelbullar.. Mums! Nedan ser ni den inspirerande bilden jag hittade på Paleo-bloggen som inspirerar mig.

 

Ser ju sjukt smartiga ut!

Mina blev dock inte lika till utseendet.. Det där med DEG.. Jag fick ihop en LÖÖÖS smet.. Men skam den som ger sig. Fullföljde försöket för att ändå få fram ett resultat och jag tänkte att smaken finns där oavsett utseende.

Skratta gärna… hur kunde det bli såhär…?

I alla fall så tyckte jag smaken var helt okej. I Paleo-receptet är fyllningen kokosolja och kanel. Ingen hardcore Paleo-style här inte så jag hade smör och kanel. Ska nog ta en till kvällsfikat!☺️😋

Kidsen gillade den INTE. Alvar sa att han gillade men åt 2 bett sedan dög den inte mer.. 😦 Han som annars är mitt säkra kort! Jaja, får testa något annat spännande en annan dag!

I morgon är det måndag, D börjar jobba. Jag är hemma en vecka till. Blir en mjukstart för Ture tänker jag med skolan. I morgon slöjan få vata utan mig på fritids en stund och på tisdag blir det skolan. Spännande!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s