Jobb å så..


Måndag: Startade veckan med en soft dag, lämnade kidsen på fsk och skolan. Åkte hem och det var dags för första ”kontakten” med skolan. Inventera böcker, anmälan, fixa och dona. Lyxläste min Kepler-bok, vilade och hade det allmänt chill.

Tisdag: Tidigt.. Usch va tidigt.. Klockan ringde 06:10, tidigt, ingen lust, ingen ork. Men man är som en robot och utför det man ska ändå.. D duschade, jag väckte barn, D åt frukost, kids tog på sig, jag duschade. 

Iväg, stressad och svettig med två barn som säkert var lite pirriga för att åka så tidigt, fick psykbryt, glömde telefonen hemma och svetten lackade ännu mer.. Lyckades samla mig och lämnade barnen utan oro från någon. Tack! Hem och byta om.. Var som en dränkt katt, det regnade liksom inte bara från himlen utan även underifrån.. Typ.. Nya kläder, telefonen packades ned och sedan till jobbet efter 8 veckors ledighet. Hade massage bokat på jobbet då min högra skuldra får ont när jag springer. Massagestunden var hemsk.. Det hjälpte säkert men smärtan var fruktansvärd och efteråt hade jag också superont.

Efter jobb, hämta Ture enbart då Alvar var hämtad av mormor. Ture och jag skulle vidare på ”höstens” första fotbolls-träning. Hade ca 10 min på oss att få i T en macka och byta om. Vardagsstressen har jag INTE saknat.. Efter träning hämta Alvar, lyx att mor hade gjort matlåda till Ture!☺️Hem och värma, han åt, pyjamasarna på, tv och sedan sängen. Strax efter 20 kom D hem, han fick ta över soffsittandet på övervåningen så kunde jag äta. Phu vilken start.. Lade mig tidigt men sömnen i stort sett uteblev då min skuldra gjorde så fruktansvärt ont.. 

Onsdag: Pigg var INTE känslan.. Upp och iväg igen.. Inget regn, tack. Att lämna båda kidsen nu är tidskrävande. Eller beror såklart va man jämför med, skola och fsk ligger i samma byggnad men det är en bit att gå. De dagar vi kan lämna samtidigt kommer vi nog göra det. 

Torsdag: Studiedag! Ljuvliga studiedag! Lämnade kidsen efter frukost och hämtade kl 13, så lyx att kunna bjuda på lite mer lugn och ro såhär i början. När jag hämtat dem gjorde vi våfflor tillsammans som vi åt med grädde och sylt. Åt alldeles för många.. Vi chillade med tv-spel och iPad en stund men innan Alvar skulle dunat in på soffan fick det bli frisk luft. 

Fredag: Hade sen tid på jobbet vilket betyder att jag kan lämna barnen EFTER frukost IGEN! Lyx! D gick med Ture till skolan och var med en stund och jag vinkade hej då till Alvar. Ännu en massagetid bokad.. Ont.. Efter jobb stannade jag och handlade lite och kom hem till tacos-dukat bord och nystädat hus, ljuvligt. 

Kvällen avslutade jag tidigt, helt slut. Kände mig sjuk.. 

Lördag: överkörd.. Ville ta sovmorgon men övrig familjen var i konflikt, inte ens öronproppar hjälpte.. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s