Söndag.


Vet inte varför jag påbörjade en tråkig redogörelse för hela första veckan efter ledigheten. Sjukt tråkigt att skriva och jag vet inte om jag någonsin kommer uppskatta att läsa det. Ibland fastnar jag när jag skriver och då kan det lätt bli den typen av inlägg.

Lördag igår och jag hade NOLL energi. Känns som kroppen brottas med nya baciller och 2 massager som säkert satt igång ett och annat. D däremot hade energi, tog Ture till badhuset och den killen kom hem med TRE nya simmärken, sommaren har verkligen varit en bra övningstid i hav och sjö för Ture! 🙂 Sedan åkte han och Alvar till hamnen och Ture hängde med kompisar. Kvällen var lugn och skön, kidsen lade vi vid åtta. Efter att jag och D sett lite på en serie vi börjat på kraschade jag och när jag lagt mig i sängen kollade jag på klockan och den var 21:40, crazy! Vaknade när D var uppe och kollade till barnen och trodde det var morgon, men klockan var någonting med tjugotre.

Hade hoppats på att Ture skulle sova länge idag men han kom ner strax efter sex. Känns som han verkligen behöver sova. Han kröp ner mellan oss och låg kvar till sju men kunde inte somna om. Jag lämnade sängen när Ture kom för jag anade att en annan liten indian skulle komma vilket han också gjorde..

Slappt! Varsin apparat av olika slag, hörlurar och frukost. Jag har lagt mig i soffan med dator och kaffe.
Slappt! Varsin apparat av olika slag, hörlurar och frukost. Jag har lagt mig i soffan med dator och kaffe.

Dagen bjuder förmodligen på båt. Min energinivå är något bättre än så länge, tacksam och glad att jag lade mig så tidigt igår.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s