Sömnprat och skratt.


I natt väcktes jag runt halv två av att Alvar ropade på mig. Jag gick upp, när jag öppnade hans dörr ”tappade” jag den i farten så den slog i väggen så hårt att en tavla som stod lutad mot väggen ramlade i golvet. PANG. Anade då att denna smäll skulle väcka D som låg och snarkade i Tures säng. Väl inne hos Alvar kikar han upp på mig och frågar: ”när fyller jag år?”, jag svarade att det är om några veckor och då sa han ”bra”, lade sig ner och protesterade inte när jag gick. Såå märkligt! Alvar vill gärna att man ligger bredvid honom så jag var inställd på att krypa ner hos honom men det behövdes ikke! Gick ut och där stod en sömndrucken D och fixade med tavlan.. Sorry..

Sedan somnade jag om utan problem, så trött. Är sovsugen mest hela tiden.

Jo en kul sak som Ture sa igår, han har verkligen humor! Samma humor som jag! 🙂 När jag låg bredvid honom och läste på kvällen så lät det rossligt i min bröstkorg och hals, de liksom knastrade och skrapade. Vi fnissade lite åt det och sedan sa Ture: ”Har din tuttkorg rostat”! Efter det skrattade vi gott! 🙂

Torsdag idag, fjärde dagen med förhöjd kroppstemperatur. 38,1 men jag mår bättre så jag tänker inte så mycket på det där med feber idag. Jag försöker påminna mig om att det är allmäntillståndet som räknas och min kropp är utan alvedon idag så luras man inte heller. Spar tabletterna till en stund innan jag hämtar kidsen, då behöver jag fuska lite. I morgon tänker jag åka och jobba. Kort arbetsdag i morgon så det ska nog gå bra.

Nytt för mig och D att sluta tidigare på fredagar i den mån det går. Inget vi schemalagt och inte heller ändrat på barnens schema. Men jag hoppas vi kan få till det de flesta fredagarna. Tanken är att det ska vara mys för oss alla 4.  I morgon tänkte jag att 2 kan laga go fredagsmat och de andra 2 kanske kan göra en utflykt. Kanske cykla till stranden eller leka gömma nyckel på lekplatsen. Mysigt! Längtar!

Klockan har passerat 11 och jag börjar bli riktigt trött.. Då finns det bara en sak att göra.. SOVA.
NATTI! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s