Hos BM


Jag tycker det är så kul att vara hos barnmorskan. Nu när jag inte har någon gravid i min närhet, jag går inte i någon föräldragrupp och jag är hemma HELA tiden så är behovet stort att få prata med någon insatt om ärtan.

Min klåda på fötter, ben och händer är ingen fara. Den klådan som man bör kolla upp är när det kliar OTROLIGT mycket under fötter och i handflator, då kunde det vara något med levern. Så är det inte för mig. För mig är det kli, mycket kli men mer PÅ fötter och händer.

Min magkurva stack iväg ordentligt men inte utanför några ”förbjudna” gränser. Ärtans hjärtljud låg som vanligt runt 145-150.

Nästa gång vi ses ska vi skriva ihop nåt till förlossningen, jag känner inget behov av att skriva nåt eget brev utan det känns bra att få med några grejer men jag gör hellre det med min BM så blir det kortfattat och med ett språk personalen förstår.

Ärtan hade nästan fixerat sig och nu ska det mycket till för att hen ska göra en volt. Nu ligger hen förmodligen såhär tills det är dags, TUMMEN UPP PÅ DET!

Jag är inte orolig för förlossningen MEN nåt som ändå florerar i mitt huvud är att när vi fick A så var latensfasen lång, precis som med T men efter att vattnet gått med A så tog det bara 1h innan han var ute.. För mig är det SNABBT och de som rör sig i huvudet är att ”tänk om vattnet går hemma”.. Kommer vi då hinna in..? Förmodligen är vi redan inne eftersom min latensfas är lång, så jag behöver nog inte oroa mig. Och det är inget som säger att förloppet blir det samma denna gång, men tanken finns där ändå.

Kanske ska jag packa BB-väskan, känns busigt tidigt och när jag tänker efter kan jag ju inte packa så mycket. Ärtans kläder, amningsskydd, amnings-BH och bröstvårtssalva! Jo men det finns ju mer jag kan packa, trosor och bindor. Jo men jag ska nog påbörja en väska! 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s