Fredag


När jag träffar människor nu så frågar var och varannan om det är dags att föda snart. Och de frågar då magen är GIGANTISK! Den liksom har växlat upp några storlekar och ja den är STOR, ska se om jag kan få till en bild sedan. Men jag vill minnas att jag var stor med de andra barnen också och att frågorna började komma nu, och det är inte speciellt långt kvar. Drygt en månad. Så det är inte så konstigt att människor frågar.

Igår åkte jag och handlade, tog det lugnt i butiken och handlingen tog tid. Jag skulle ha massa saker som jag normalt inte handlar, det är ju såå svårt då. Under handlingen fick jag mycket sammandragningar och hade toaletten i denna butik legat inne i butiken hade jag besökt den då jag höll på att kissa på mig vid varje sammandragning. Men jag stod ut tills jag hade betalt, då var jag bara tvungen att besöka den även om planen var att vänta tills jag kom hem men det bara gick inte.
När jag kom hem fick jag så ont i magen att jag fick gå in och lägga mig på soffan, med skor och jacka på. Jag låg där säkert i tio minuter, under tiden bar T in alla påsar från yttertrappan och D stack och hämtade A.
Hade jag burit på barn ett hade jag trott att förlossningen var på G och känt mig glad då smärtan inte var så farligt som alla sagt! 🙂 Så ur den synvinkeln är det väldigt skönt att ha varit med förr, det jag kände igår var INGENTING i jämförelse och bara irriterande då jag var tvungen att ligga still när jag egentligen ville hämta A och packa in allt från ICA. Så fort jag rörde mig fick jag stenhård mage och det kändes som att hela upphängningsannordningen hade kramp. Men sedan släppte det och jag kunde hjälpa T att packa in i kyl och skafferi.

D undrade varför jag bar alla påsar från bilen till huset NU, nu när jag har bebis i magen när jag i vanliga ”normala” fall lätt kan be om hjälp? Jag hade inget bra svar! 🙂

Det är fredag morgon, D jobbar hemma och jag chillar. I eftermiddag ska vi på öppet hus på fritids och se vad de hittat på senaste tiden. Mysigt! Efter det går vi hem och fixar lite inför kvällens bjudning. Vi har inte träffat H & P på jättelänge så det ska bli så mysigt. Sedan återstår långhelgen och den ska vigas åt att ge D möjlighet att fixa på altanen. Vädret ser väldigt bra ut så det kommer bli mysigt med bygg och chill.

Igår när vi kom hem från T:s fotbollsträning blev T såååå ledsen, det han såg när jag rullade in bilen på uppfarten var att D rivit bort vår trappa till ingången. Jag kan berätta att vi går nästan aldrig in där utan vi använder källaringången men när en sådan här sak händer blir det tokigt för T, han gillar när saker är som de brukar! Ja han var så ledsen så. Senare sa han hulkande ”imorn när vi ska till skolan får ni sätta ögonbindel på mig, jag vill inte se framsidan”.
Han nämnde inget om det i morse så jag tror han lugnat sig i ärendet. Livet är inte lätt när man vill att det ska vara som det alltid varit! 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s