Spekulationer


Läser igenom gamla blogginlägg från när jag väntade T 2009. Så kul och herre min je va livet har förändrats. Jag bloggade HELA tiden och var såå bortskämd. Klart man ska få vara det, D passade upp på mig som om jag var värsta primadonnan. Jag skrev saker som att jag hoppades att D inte skulle klippa gräset utan istället ta hand om mig. Men herre min je! Jo jag förstår att jag var sugen på sällskap men herre min je. Gräsklippningen här tar ca 1h och det var väl skönt att det blev gjort. Idag förespråkar jag att D tar tag i så många sysslor som helst, ju mer han hinner göra innan ärtans ankomst desto bättre. Då hade vi ju inga fler barn och ALLT som man inte gjorde ena dagen kunde man alltid göra andra dagen. Så ser inte livet ut riktigt nu!

En annan rolig grej var att jag 2 dagar innan förlossningen var på kalas hos AW och på kvällen svällde mina fingrar så jag var tvungen att ta av  mig min förlovningsring. Det tyckte jag då var såååå STORT, denna graviditeten tog jag av mig ringen innan vecka 10 tror jag! 🙂 Jag är betydligt mer svullen denna gången, händer, fötter, ben och ansikte.
En annan sak som hände 2 dagar innan förlossningen var att drack jättemycket men kissade ingenting, min syster hade en väninna som hade druckit MASSOR utan att behöva gå på toa och senare på kvällen drog hennes förlossning igång! Jag drar en slutsats som säger att jag då spekulerade väldigt mycket.

En annan rolig grej är att jag som höggravid då kissade en gång per natt.. Nu kissar jag vissa nätter FEM gånger! Blåsan är väl inte lika spänstig som då.. Så roligt kanske det inte är men en kul iakttagelse.

Inser också att jag hade mycket förverkar om nätterna ungefär en vecka innan det drog igång. Detta ”oroar” mig lite.. En stor rädsla jag har är att jag inte ska ha sovit något innan förlossningen, sedan föder jag barn i raketfart utan att fatta vad som hänt, är speedad i kroppen och kan inte slappna av och sedan kommer en depression som en käftsmäll. Ja det är så mina negativa tankar går..
Jag kommer behöva sova på dagarna. D, var förberedd på att lämna kidsen på morgnarna veckan innan ärtan kommer. Okej?

Jag måste rota fram blogginlägg jag gjorde innan A kom också! Nu börjar spekulationstiden igen! Jag fnyser lite åt hur jag var då 2009, hur jag spekulerade och fantiserade. Men jag är ju likadan fortfarande..

Men innan jag kan grotta ner mig i det måste jag fixa lite inför kvällens bjudning!

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s