Gravidvärlden


Gravidvärlden är liten! I alla fall min, jag trivs med det. Avskalat och tryggt! Jag funderar mycket på vem ärtan är. Jag har länge tänkt att det är en flicka, känslan inne i mig säger att det är en flicka MEN nu när jag läste om hur det var att ha A i magen under samma vecka som nu så blev jag faktiskt väldigt kluven!

”Vecka 36 med A
Svullen, mina handleder och fingrar är svullna och fötterna med. Känns som att hela jag är svullen..
Fogstatusen är äntligen bättre!! Har ont men har till exempel kunnat gå fram å tillbaka till posten utan att sedan ha ännu mera ont! Ett stort framsteg!

Halsbränna ofta.
Kissar fortfarande extremt mycket på nätterna.
Så sömn blir det inte mycket av..
Sammandragningarna kommer inte lika ofta.
Hela jag känns lugnare! ”

Haha, det är ju precis som nu! Det enda som skiljer är halsbrännan, jag har i stort sett ingen. Blir imponerad över att jag gick till posten, ja det är inte långt men det hoppar jag över nu. Ska jag dit nu tar jag det i samband med att jag kör bil eller så cyklar jag dit.

Var tvungen att göra ett test igen. Tycker det är så roligt, och nu ångrar jag att jag inte sparade hur jag svarade på testerna när jag väntade T och A. Men då sa resultatet pojke och nu lyder det:

  • 1 av 9 indikationer visade pojke
  • 6 av 9 indikationer visade flicka
  • 2 av 9 indikationer visade obestämt kön
    Resultatet är framtaget med 66% säkerhet

Jag tycker ju det är så kul med tester och har nog testat tjugo gånger.

Inser när jag läser på bloggen om föregående graviditeterna att jag hade munsår då också samt fick en fin hårbotten, jag brukar ha eksem i hårbottnen men de har försvunnit vid båda tidigare graviditeterna precis som denna gången! Pojke!? Eller är beroende på kön?! SÅÅÅ NYFIKEN!!!

Som sagt så är världen liten nu, igår var H & P här och det var så mysigt. Idag har vi inte gjort någonting, i morgon har vi inte heller planer och på måndag är det 1 maj och då har vi inte heller planer! Jo på måndag ska vi på förmiddagskalas hos Amanda men annars inget bokat. Förutom att D ska bygga såklart! Idag var han ute HELA dagen trots att det kom både regn och hagel, vädret var verkligen omväxlande. Så vi gör inte så mkt utanför tomtgränsen, kidsen är lite rastlösa och det är väl det som gör att det tar emot lite att bara vara hemma.. Men jag önskar så att de kunde finna sig i att hitta på saker på egen hand. Men det kommer med tiden hoppas jag, om jag bara lyckas stå på mig och inte ge vika för skärm så kommer de väl finna sig.

Jaja, nu är klockan snart halv nio. Alvar har fått feber.. Det var länge sedan vi var risiga så det känns ”godkänt”, de går magsjuka på hans fsk men vi tar tacksamt emot feber istället.. Hoppas inte det är magsjuka. Han vilade efter discokalaset och är nu hur pigg som helst. Han ser på Karlsson på taket och dribblar med en ballong. Inget jag hade orkat hålla på med om jag hade haft 38,5 graders feber.

Jaja, dags att lägga storgrabben.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s