Halsbränna


Vill inte ropa hej än men jag förknippar mina graviditeter med foglossning & halsbränna. Min bild från förra graviditeter kan vara helt skev men jag vill minnas att jag åt gaviscon länge och mycket.
Jag vet att jag ofta satt upp och försökte sova då det kändes som rakblad i halsen när jag låg ner.

Men med ärtan…?! Jag har haft halsbränna nån enstaka kväll. Och i vecka 22 trodde jag att ”nu börjar det”. Men nääää, som sagt kan de fortfarande komma men inte länge i så fall. Och just nu är magen så högt upp, det är som att jag har magen mellan brösten. Och har inte halsbrännan kommit än så tvivlar jag på att den kommer sådär extremt mkt.
Och min mage är så sjukt stor!! Om jag hade varit med i en film hade publiken anklagat mig för att ha en fejkmage!

Mina händer, mest höger har börjat somna rätt ofta. Mest på natten, morgonen eller när jag vilar.

I en av gravidapparna jag har står det att man ska känna fosterrörelser och att det kan vara bra att kartlägga bebisens mönster för att upptäcka avvikelser. På de sätt som de skriver de gör det mig orolig, jag börjar genast fundera över när jag kände ärtan sist. I de andra apparna står det mer kort om att bebisens rörelser kan ändra karaktär då den blivit större och utrymmet mindre. De än infon känns bättre, den skapar ingen oro i mig utan informerar bara.

Idag går vi in i vecka 36!
Just idag är jag svintrött, sa till T för en stund sedan att jag hade bensinstopp. Han förstod vad jag menade. Tyvärr är han som sin far och påverkas väldigt mkt av hur jag mår. D har ju till exempel mensvärk när jag har det så ja ni kan ju själva förstå hur illa det blir när de påverkas så av mitt välbefinnande.
T har inget att göra, surar och gnäller över hur tråkigt allt är. Jag har gett han 10 förslag, MINST. Men allt är tråkigt!
A gick hem till en kompis men han var inte hemma så när A kom hem gick de ut och hoppade studsmatta, alltid nåt.

D är ute och bygger/river/fixar! Jag ligger i sängen och klockan närmar sig elva..

Jag ska in i duschen vilket piggar upp. Sedan är planen att fundera på vad vi ska äta och åka till gårdsbutiken om nåt behövs.
Klockan två ska Alvar på födelsedagsdisco! Kul!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s