Klådan


Läste ju i nån gravidapp att man skulle berätta för sin bm om man har klåda. Jag har inte överdrivet svår klåda men det kliar under ena foten och nu har de även börjat klia på magen. Och detta på nätterna, det är inget jag vaknar av (tror jag) utan det är när jag varit på toa så har jag svårt att somna om och då det kliar. Men jag tror inte det är någon fara bara jäkligt störigt. Detta i kombination av verklighetstrogna drömmar! Blir tokig! Drömmer sååååå verkligt och jag vet att det är väldigt vanligt att gravida gör det när det närmar sig förlossning.

I natt bestod drömmen av att jag glömde av att jag hade tre barn och den jag glömde var givetvis ärtan! Känslan sitter kvar i kroppen ännu, tröstar mig med att det är normalt men det är jobbigt ändå.. 

I alla fall så tyckte bm och jag att det inte skadar att kolla så jag inte har graviditetskolestas. Det är nåt med levern, att den producerar galla såpass långsamt att gallprodukter stannar i levern. 

Så i morse lämnade jag blod på fastande mage. Inte hela världen att vara fastande men det hade passat mig bäst att få gå upp och åka dit direkt. Men först lämning av barn och sen handling innan det var dags att lämna blod. 

Efter det smakade smörgåsen och kaffet ljuvligt i bilen!

Nu har jag två i stort sett sömnlösa nätter bakom mig vilket gör att jag har väldigt ont. Sjukt ont! Rekordont!

Oro för ärtan nattetid är ju sjuk. Jag ligger vaken i sängen och tänker att den inte rört sig på länge. Jag känner på magen och känner ärtan röra sig men blir ändå inte lugn! Såååå stört! Nu har hen bjudit på en dans samt hicka, känns bra! 🙂

Är glad att min bm bokade in mig för denna koll då jag senaste veckan fått ont på en viss punkt i händerna. En del tycker nog jag är knäpp men jag tror på zonterapi, inget jag sagt till min bm. Jag letade upp en karta över zonerna på händerna och jag tror den punkten i handen motsvarar levern. Så det känns bra att dementera alternativt bekräfta så jag inte grubblar mig trasig. På nätterna när allt är svårt och svart är de superjobbigt att inte veta även om jag inte tror det är graviditetskolestas. När jag läser om de symptomen verkar de klia brutalt mycket och det upplever inte jag. Och dagtid är jag inte orolig det minsta. 

Klockan är halv elva på FM och jag har precis lagt mig i sängen. Jag är sååååå trött! 

En stund i solstolen hade nog de flesta föredragit men det klarar jag inte.. 

natti!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s