Söndag


Just det ja. I en av gravidapparna uppmanas jag från nu att kolhydratsladda inför de kommande maratonloppet. Jag gillar inte att de skriver de på de sättet som de gör i den appen. Jag blir bara provocerad. Om jag går över 2 veckor har jag FEM veckor kvar till förlossning och det är lång tid att kolhydratsladda med bröd och pasta.. Det hade känts bättre om jag enbart blev upplyst om hur fysiskt påfrestande en förlossning är, att jag kan förbruka upp till 500 kcal i timmen och att det är viktigt att jag sköter kosten generellt så att jag har energi när förlossningen kommer.
Och i en annan app där de utgår från att det är första graviditeten så uppmanas min partner att tappa upp ett varmt bad, att vi ska ta långa sovmorgnar och se en bra film.. Jag kanske är känslig nu men det händer ju inte i verkligheten för en flerbarnsfamilj att mammi & pappi tar lång sovmorgon. Okej, jag övertolkar! Men ändå! Störigt!
Igår var vi hos Tures bästis familj! Supertrevligt! Tiden sprang iväg som vanligt när man har trevligt och vi landade i säng strax efter midnatt. Jag somnade efter 03 någon gång. Och idag känns det som att jag har sådan där bubbelplast under fötterna, och bubblorna spricker inte.. De är varma och pulserar ömt.
Vi har ätit sen frukost och jag ligger i sängen igen med öppet fönster och vi den kyler mig ljuvligt. Klockan har hunnit bli halv tolv.
Dagen bjuder mest på bygge för D och häng för oss andra. Har jag tur leker kidsen med kompisar 🙂 !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s