Överproducering av saliv.


Saliv, jag vet inte om detta är vanligt men jag har aldrig varit med om detta tidigare. Så jag gissar att det har med min graviditet att göra, även om de känns märkligt. Jag producerar mycket mer saliv, jag märker det mest när jag ska vila. Det kan också vara så att jag sväljer mindre som gravid.. Oavsett så är resultatet att jag har väldigt mycket saliv i munnen när jag då ska vila och jag tror att jag hoppar över sväljandet och istället öppnar munnen.. Jag vaknar helt blöt på kinden och får torka och torka.
Efter de uppvaknandet på tidigare vilan somnade jag om och vaknade senare med ett ryck av väckarklockan på HÖGSTA volym. CRAZY! Jag hade satt klockan på 20 minuter innan T skulle komma hem, misstänkte att det var dags för kompislek och ville gärna vara vaken och påklädd! 🙂 Och jojomen, det kommer hem en så glad kille som berättade att han skulle direkt hem till G, han skulle bara kissa och hämta handskar.
Jag hängde med ut och mötte upp dem när de gick förbi, O hängde också med hem och jag blir så varm i hjärtat när jag ser att alla tre STRÅLAR av glädje och förväntan.

Är inne på andra året, jag gissar att det blir roligare och roligare ju fler år jag håller på.

Jag är inte flitig jämt men försöker fylla i emellanåt och det är väldigt roligt att läsa vad vi hittade på för ett år sedan. Kan meddela att det för ett år sedan var 20 grader varmt och alla utan jag hade badat i vår familj! 🙂
Klockan är halv tre och nu kom alla grabbarna hit för lek!! 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s