Jag lägger ner..


På tal om att lägga saker på fel adress.. Jag har länge jobbat med det där, att verkligen lägga saker på den plats där det ska vara! Efter glassen fick jag lite ågren och tänkte att nu går jag och klipper gräset. Skulle bara ha mina hörlurar, hittar dem inte.. Grrrrrrrrr, vart har jag lagt dem? Jag har 2 adresser för dem och de ligger inte på någon av de ställena.. Nu är jag så sur och besviken och hamnade i soffan istället med förvärkar och dåligt humör. Mitt humör går verkligen upp och ned.. Just nu orkar jag inte klippa gräset.. Dels för att jag är arg och trött men också för att jag har ont.

I en av gravidapparna möts jag av fakta: ”Nu närmar det sig! 95% av alla födslar sker mellan 37-42.”
Och nu har mina tankar kring födelsedatum börjat komma. Om jag utgår från de beräknade födelsedatumet som vi fått på RUL gick jag över 1 dag med T och 9 dagar med A. De datumet man får där är ju +- 2 veckor. Ärtans datum är 2 juni så då blir det väl någon dag efter där om jag ska gå på hur det varit tidigare.
MEN så kommer det där hoppet om att INTE gå över och pockar på uppmärksamheten i huvudet och då funderar jag på ultraljudet vi gjorde vid KUB-testet, de ultraljudet sägs ju diffa på 1 vecka + och -. Och de datumet vi fick där var 23 maj. Ibland låter jag tankarna komma och njuter lite av att fundera och ibland avfärdar jag tankarna då jag inte vill bli FÖR TRÖTT på att vänta på ärtan redan. Det lär ju vara MINST 25 dagar kvar.

I morse när jag skulle lämna kidsen blev det ganska stressigt, A är väldigt långsam av sig. Han är EXPERT på att prata istället för att utföra handlingar som att klä på sig kläder eller hoppa på cykeln.. Jag blir ju TOKIG! Så när jag sedan lämnat i raketfart kändes det typ som vattnet skulle gå. Det har känts så flera gånger under dagen, det är så störigt.
Ärtan trycker till hastigt på urinblåsan titt som tätt och det känns som att jag ska kissa på mig, väl på toa så kommer det 10 droppar.. Jag förväntar mig att de ska forsa ut flera liter kiss men icke..

Just nu känner jag mig svullen i ansiktet, händer och fötter. Mina ögon känns små och trötta, typ som grisögon i ett fläskigt gristryne.. Under mina fötter är bubbelplasten tillbaka, om jag trampar på tex en sladd känns det som att jag trampar på ett rakblad. Varje dag tänker jag att ikväll ska jag be D massera mina fötter! När kvällen väl kommer är både D och jag trötta och slut, jag orkar inte ens be D. Och han är trött efter en lång dag med jobb och igår fixade han på ärtans rum och var efter det ute och skruvade på altanen.

Nä, nu bara pladdrar jag på. Helt onödigt! 🙂 Häpp!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s