Kry


Idag testade jag kry-appen för första gången. Har hört en del om den, bara positivt och idag tog jag steget. A har ont i sin vänstra hand, han klagade på ont i den för tre dagar sedan. Det är när han knyter näven som han får riktigt ont, vi ser att smärtan riktigt hugger till och han får ont på riktigt. Det är svårt med A för han har en smärttröskel som är högre än vårt hus, han brås på mig 😉
När han bröt nyckelbenet som riktigt liten pep han knappt. Samtalet gick jättebra, A svarade på frågorna själv och var så duktig. Rådet blev att låta det vara veckan ut, ta Ipren om han får ont av smärtan och är de samma nästa vecka så bör vi be en läkare kika på handen.

Vi blev uppringde efter en halvtimma och samtalet tog 3 minuter. LJUVLIGT för en höggravid mamma som verkligen inte vill sätta sig på akuten.. 

Jag kommer använda denna app fler gånger när det är läge för det. Som idag ville jag bara få bekräftat att vi kan avvakta ett tag till. 

Skärmkonflikten jag befarade med T slapp jag 🙂 Vi tog med oss O hem och då de hade slappat med lite skärm hos O hade jag inga problem med att uppmuntra dem att leka! Gick hur bra som helst. Och så kom J och ville leka med A, perfekt! 

O stannade på kvällsmat och när vi hade ätit och O åkt hem gick grabbarna till lekplatsen och spelade fotboll. D brukar spela med dem efter maten så ett litet bevis på att kidsen gillar den rutinen! Superglad!

Klockan blev 21 och D kom hem efter en lång arbetsdag. Äntligen någon vuxen att prata med! Men jag inser snabbt att han har pratat en HEL dag och är mycket nöjd med att ligga under filten.

Kanske kan jag använda kry-appen för att få prata med en vuxen 🙂 Kostar lite men det kan det vara värt! 😉


Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s