Förhandling avslutad.


Jag som kommit så långt med Tures skärm-avhållsamhet och är så nöjd, men nu är jag på väg in i en svacka.. Påminner mig om psykologens ord: ”undantagstillstånd” och tröstas lite.. Det är bara det där dåliga samvetet som växer, T mår inte bra av att sitta med iPad. Han tycker det men vi vet att det är bra att hålla nere det så mkt det går. Han blir trött och otrevlig.. Men jag har precis förhandlat och priset jag fick betala är att T får ha iPad en stund.. Hur lång stunden blir har vi inte diskuterat men jag tänker 40 min. Det jag får i gengäld är att han tar rätt på skor, kläder och väska som han slängt innanför dörren samt att han duschar.

Och jag är ju inte så rolig själv.. förstår att han inte lockas av andra aktiviteter när jag ligger och blundar i sängen.. Det jag kan erbjuda är att läsa för barnen. Vi har läst ”Mulle meck bygger en båt” och en bamsetidning.


Mysig stund! 🙂 A var vaken en stund.. sedan somnade han! Det var nog lika bra, han har verkat trött länge men VÄGRAT slappna av.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s