Vila


Igår fick A feber och i natt höll han mig vaken mer än lagligt. Jag kan inte slappnar när någon ligger bredvid och stönar och ojar sig.. Han måste haft ont eller mått illa. Eller så var det feberyra? Idag är febern kvar och den ligger på 39,6 och han har ont i huvudet och magen. Han har fått alvedon hela dagen vilket inte han brukar få/behöva men vid såhär hög feber är till och med A påverkad. Och hans ögon rinner.. 

A och jag åt en tidig lunch och efter det sov jag i 1h, jag hade lätt kunnat somna om och sova mer men T var på väg hem från skolan så då ville jag vara uppe. 

Vi har precis käkat mellis i form av amerikanska pannkakor och nybakt bulle, mormor var här med nybakade bullar innan🤗😋. Kidsen är uppe och leker och jag hamnade i sängen. Jag är så trött.. kanske att jag somnar lite. Det känns att jag närmar mig förlossning, det finns inte mycket fysisk kapacitet i mig. Jag känner mig nästan sjuk. 

I morgon är det tid för bm men jag vet inte om jag får ihop det så jag kan åka dit. Morgondagen får utvisa hur vi mår. 

Tror Ture skulle må bra av en dag hemma, han har ingen feber men är väldigt hostig, trött och har svårt att hålla ihop. Nåt skit i maskineriet är det på han också. Och han fyller år på fredag, då vill vi såklart helst ha han frisk. Och jag är inte så sugen på att ta med barnen till bm. En åt gången hade fubkat men båda.. oh no! Kaos!


A utmanade mig i memory innan lunch! Resultatet blev 2-1 till A!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s