Fruktsallad


Allt som ska ätas nu är för mig så svårt att få fram. Att få fram mat på bordet är en utmaning varje dag. Det har väl att göra med att inget riktigt smakar och får jag välja hade jag hellre lagt tiden på annat, typ som ligga på soffan😏. Lunch idag blir korvrester till A och jag får ta nåt annat. Har kokt jasminris i kylen, det är gott men vad ska jag ha till.. 😏Det löser sig!

OM jag har fruktsallad i kylen är jag i hamn! Så gott och de perfekta mellanmålet och med smaksatt kesella till så är det då gott så jag nästan ramlar av stolen. Detta MÅSTE finnas! Dagen bjuder på melon, nektarin och rött äpple😋.

Imorn fyller T år, jag är lite nojig över att TVÅ paket jag beställt inte hinner komma idag.. Men än är det förmiddag så hoppet är kvar! Bra framförhållning som vanligt..

Just nu steker jag pannkakor för T har beställt det till födelsedagsfrukost imorn. Och med Nutella🙄. T har aldrig ätit det hemma men enligt honom har han ätit det på hotell?! Inget jag kan minnas men självklart ska grabben ha det på sin 8-årsdag. Visste inte att han gillade det!

Idag är A ännu feberfri 🙏🏼, hoppas han får vara det nu när kalashelg närmar sig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s