Hett


I morse när jag skulle cykla med T till skolan och öppnade dörren möttes vi av en värme som var svår att andas in, vilken hetta. Och när A och jag åkte till stan efter lunch var det 25 grader ute😅. Nu kan jag meddela att klockan är åtta på kvällen och jag är så heeeeet, asså det är sjukt. Jag har lös kjol och linne på mig, ändå är min hals blöt och övriga jag fuktig.. svinäckligt..Är glad att vi har ett sovrum som kan göras SVALT. Vill ligga där och minska svullnad.. I natt sov jag som vanligt så dåligt, testade att lägga mig tidigt igår vilket inte hjälpte. Halv fyra tittade jag sist på klockan.. Och dagen idag har inte bjudit på nån vila, eller ja jag har inte försökt heller. Vet att man ”ska” passa på att vila under dagarna men jag vill öka chans för nattsömn. När A somnat vilket händer vilken minut som helst då ska jag och D slå in paketen till T. De jag hade beställt kom idag som tur var så nu ska de bara paketeras! I 8-årspresent får T följande av oss: Fotbollsmål, Fiskespö + drag, Minecraft-lego, 1 shorts, 2 långbrallor, keps och 2 T-shirt. A kommer ge han en sån där plojgrej, en sprutande kamera! Blir kul! När vi förberett klart kommer jag lägga mig. A sover för första gången denna vecka i sin säng. Skööööönt! A har varit feberfri hela dagen, kanske blir de fsk för honom imorn. Får fundera på det och även kolla hur nagdjukestatusen är på fsk. Behöver ju inte lämna han där om de fortfarande är krassel där.

Mina sammandragningar är ”hårda” och de trycker ner på ett sätt som känns ”nu är det nära”. Nu när T:s födelsedag närmar sig börjar jag sakta släppa oron på att ärtan kommer på hans dag eller dagarna efter. Och jag ser fram emot nästa vecka, då är vi friska hela bunten och jag ska vila och återhämta mig och ladda för förlossning.

Fick en länk idag från Maggan som också är gravid på en tjejs förlossning. Sjukt coool tjej som födde barn på ett stålkvinnovis och jag är djupt imponerad. Såg den först med A och sen med T, jag grät båda gångerna..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s