Vecka 39


Jag är nog bland de sämsta på att sova. Och definitivt sämst på att acceptera det. När jag ligger vaken blir jag så frustrerad och kan bara tänka på hur lite och dåligt jag sover. Jag vet ju egentligen att jag klarar mig på lite sömn och att det brukar ordna sig med vila eller återhämtning och att det går upp och ned, i perioder sover jag bra. Men de minns jag inte när jag sover dåligt.
Jag har åkt på en förkylning som bidrar till ännu sämre sömn. Det kliar i öronen, jag hostar, halsen skaver och näsan rinner. Om en host sätter igång förlossnings blir jag inte förvånad..

T:s födelsedag är förbi, det blev en bra födelsedag och jag tror T är nöjd. Humöret svängde en del under dagen men så är det väl när man fyller 8😍. 

På kvällen blev A hängig igen, tror att leklandet sög musten ur honom.. Hoppas han får god sömn och är piggare imorn.

Idag bäddade jag rent i sängarna och ”flyttade” tillbaka D till sin säng. Jag vill sova tillsammans, i ärtans rum bredvid vårt står en extrasäng och det är bättre den som inte kan sova byter säng om natten om hen måste. Som jag just nu 😉 A kom vid 02 och kröp ner mellan oss, fram tills dess sov jag knappt så när han väl somnat gick jag in till ärtans säng och här sitter jag nu och vill bli sovtrött.. klockan är halv fyra och jag sällskapas av en vaken ärta. Trött är jag ju men jag kan inte komma till ro, ingen ställning är trevlig och det känns inte som att jag kan andas riktigt.

Nu går vi in i vecka 39 vilket känns spännande och skrämmande. Förlossningen börjar kännas väldigt nära och att det kommer göra ont är något jag tänker en del på.. 

Fler som sover dåligt hos oss just nu hör jag, D är uppe och tassar.. Han tog sig en smörgås minsann, hade jag orkat ta mig ur sängen hade jag också velat ha en macka men det får vara. Jag åt en skål yoghurt vid halv tresnåret!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s