Onsdag


De nätter då jag inte sover så startas dagen ofta med att jag är på dåligt humör och med en märklig energi i kroppen. Jag är liksom uppe i varv på nåt stressigt vis, inte speciellt harmoniskt om jag säger så. I natt sov jag som en sten, det är en sådan lättnad att veta att jag sovit i 5h. När jag vaknade på morgonen kände jag mig helt mörbultad, lite tendens till huvudvärk och det känns som jag skulle kunna sova i 10h till. Jobbigt men skönt. Att det är grått och regnigt ute hjälper till, sängen känns så lockande. Jag ska lägga mig och vila senare.
Förkylningen är kvar men mycket bättre, det värsta är förbi. D mår också bättre idag och just nu leker han och A med playmobil. A är superpigg och feberfri.
Igår på kvällen fick jag blixtig huvudvärk, ”vanlig” huvudvärk kan jag ha lite då och då men detta var nåt värre. Jag tror det var trötthet men kunde inte låta bli att fundera på om det kunde vara nåt med ärtan. Jag tog 2 alvedon och smärtan lade sig och idag har är jag bara tung i huvudet. Så jag utgår från att det hade med utebliven sömn att göra.

Kollade i en av gravidapparna innan och möts av att det är 9 dagar kvar till beräknat födelsedatum.. NIO DAGAR.. Det känns väääääldigt nära. Tänk när det är så nära och jag säger att det är beräknat till nästa vecka.. Det kommer kännas SCARY! Om jag får bestämma så drar det igång på söndag, då är det såpass långt innan att jag inte sitter och väntar på att de ska dra igång. Det hade passat bra! 🙂 Och så är det en del grejer i agendan då som jag hinner hem till och så.. 😉 För att vara en sådan som jag är det väldigt bra att man inte kan bestämma själv när hen ska komma, jisses va jag hade funderat och planerat mycket då. Förmodligen hade jag blivit knäpp.. Mer knäpp än nu!

Nu har mor lagt upp gardinerna till ärtans rum samt varit här och hängt upp dem, tackar! 🙂 Och så hade hon med sig reglerna till GIn rummy, det är kortspelskväll bokad med Linda och Skalis i helgen, ska bli superkul.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s