Skojade lite.. 


Idag ”drog” jag ett skämt som gick lite snett.. Jag var på Ica med T, vi ringde D på vägen hem för att be han tända grillen och sätta på ugnen. Han svarade inte.. vi ringde 4 ggr + hemtelefonen, inget svar. 

Jag blev lite sur och full i fan.. så jag lät T messa D och han skrev: ”vattnet gick”.

T och jag hade kul åt vårt skämt och njöt av bilfärden hem.

Väl hemma gick T ur bilen och frågade D varför han inte svarat, vattnet har gått! Jag satt kvar i bilen och undvek ögonkontakt för att inte avslöja T:s och mitt bus.

Jag hör D säga till T: ”varför svarar ni inte? Nu har jag ringt mormor”

Jag hade visst inte på ljudet och D hade både ringt och messat.. 

Men TUR för mig att mormor inte svarat då hon hade glömt sin mobbe i bilen.

Tråkigt dock att D plockat in alla snickargrejer samt att A blev besviken när han fick veta att ärtan inte var på väg.. Jag fick minsann skämmas… Och en del straffas direkt, när jag skulle ta mig ur bilen fick jag kramp under vänster sida på magen och kunde inte få ut benet ur bilen! D fick komma till undsättning. Handlingen på Ica tog musten ur mig. Jag hade tänkt vila idag då jag känner mig så trött men den uteblev. Barnen har varit superjobbiga idag så en av oss har i stort sett fått vara med kidsen för de bara bråkar och gör massa dumheter mot varandra och oss.

Min hunger handlade idag och det blev ryggbiff med klyftpotatis, bearnaisesås, halloumi, vitlöksbröd och grillad majs. När vi väl skulle äta var stämningen allt annat än god så inget smakade som det var tänkt.. 😦 Besviken.

Vi lät nämligen barnen äta före oss för att sen få ha iPad när vi sedan skulle avnjuta vår mumsiga mat. Efter tredje tuggan sparkade T A i huvudet och iPads fick sluta användas och ilskan var ett faktum – i hela huset.. 

Ändå skönt på nåt vis när det blir konsekvenser som svider. A bryr sig inte så mkt om iPad men T blir helt förkrossad. Så jag hoppas budskapet nådd ända in.. 

D och jag började se ”Memento”, den är rätt bra. Efter halva stängde vi av för jag är så trött. Sova som gäller, klockan är halv elva. D är också trött så han knoppar nog in snart han med, på ärtans rum!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s