Låt den glada hjärnan vinna!


Det blir bebis inom kort! Så tänker jag mest hela tiden, sedan kommer GENAST en tanke: ”men va du e korkad som ENS funderar och hur tror du det känns om en vecka när ärtan ännu inte kommit?!”Efter det kommer en tanke som säger: ”Fundera, älta, spekulera så mycket du bara kan, vill och orkar. Denna tiden kommer aldrig åter” Då känns det bra igen och jag hoppas att nästa sammandragning ska visa sig vara en värk som säger till tråkhjärnan: ”Va var det jag sa?”

Idag är första gången min kropp strejkar så hör mycket. Jag klippte gräset på framsidan innan, varje gång jag ska vända klipparen gör det ont i skinkan och efter en kvart på baksidan lade jag ner projekt klippa gräs för idag. Jag vill få saker gjort men inte på bekostnad av vad som helst.

Efter lunch cyklade D och A till Vilda, A lekte där till tre-snåret. T cyklade hem till G vid ett och är fortfarande iväg. Så när jag kom hem efter att ha lämnat T hos G hamnade jag i sängen och jag somnade.. Crazy! Men kroppen behöver tanka sömn och bensin, jag ska ju trots allt föda barn på söndag.

Klockan är strax efter fyra nu och jag funderar på att ta mig till köket och förbereda kvällsmat. Avskyr dock att min kropp verkligen inte vill det. Det hugger i vänstra skinkan så fort jag rör mig.. Så frustrerande. Men D bygger och det vill jag låta han göra, sen får han väl avsluta gräsklippningen och ska vi ha mat får jag minsann se till att det blir fixat.

Innan jag startar måste jag ta mig upp till övervåningen och se vad A och grann-O hittar på.. de stängde dörren efter sig! Anar oråd!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s