🇾đŸ‡ȘMors dag🇾đŸ‡Ș


Å vad jag har sovit gott, vaknar helt lyrisk! NĂ€r jag vaknade strax innan sex i morse tĂ€nkte jag att det var fĂ€rdigsovet men dĂ„ det Ă€r av högsta vikt att T ska vĂ€cka mig idag gav jag sömnen en chans till.Och jag somnade om till halv niođŸ€—, helt sjukt. KĂ€nner mig starkare Ă€n en björd!

Nu nĂ€rmar sig klockan nio och ingen har ”vĂ€ckt” mig Ă€n.. Jag messade D nĂ€r jag vaknade och meddelade att det nu gĂ„r bra att vĂ€ckas.. Jag misstĂ€nker att han sover🙄. Barnen Ă€r vakna i alla fall, jag hör dem i vardagsrummet. 

IgÄr kvÀll fick jag EN hÄrd förvÀrk, yes tÀnkte jag. Nu kör vi, det blir en bebis som jag bokat den 28 maj. Men that was it, no more efter det av samma kaliber. Och jag pÄ pÄminner mig om att med tanke pÄ hur det varit med de andra grabbarna sÄ kommer Àrtan mellan 3 och 11 juni. Jag rÄkar bara tycka det Àr daga nu!

Jag Àr sÄ kissnödig och kaffesugen sÄ om inte jag blir mors-dag-vÀckt snart fÄr jag pallra mig upp ÀndÄ. Hade det inte varit sÄ viktigt för T hade jag gÄtt upp nÀr jag vaknade men han tycker att mors dag Àr en stor dag. Vill inte starta dagen med en besviken T.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s