Hemma bäst! :-)


Läste på min blogg om hur det var när Alvar var liten. Han var nog två veckor gammal när jag skrev att jag inte hade sovit nåt på natten och T var ledig från fsk. Då hade vi bokat en date med Helena och hennes barn.
Nu, att dra iväg Göte på ”sånt” nu!? Jag vet inte ens hur man fäller ihop vagnen, än mindre hur man spänner fast babyskyddet i bilen. Skulle vi behöva åka iväg akut nu hade jag fått spänna fast babynestet.. Ja det är lite som att börja om med bebis kan man säg! På den tiden när A var färsk var bebislivet så naturligt, vi hade ju inte lämnat de riktigt och en dag hemma med en 2-åring och en 2 veckors var högst otänkbart för min del. Och nu vill jag bara sitta här hemma och titta på min bebis dagarna i ända! 🙂 Lite skillnad! Älskar att det är så!
Det är som besök, vi har knappt haft besökare här. Det är så skönt, ursäkta nära och kära men det är väldigt skönt att bara få gosa hemma och inte ha tider att passa eller behöva vara vaken en viss tid för att någon ska komma. Men vi kommer dit! I sinom tid!
Det har varit några spontanknackningar, det är bara trevligt. Ingen förväntar sig nåt utan de vill bara se Göte liksom. Mor och far har fri tillgång och de får komma när de vill! En lyx man har som mormor och morfar! 🙂

Idag tog mor med storbarnen till frisören, väldigt skönt att jag slapp fixa med det. De hade säkert gått jättebra men än så länge har jag inte brådska ut. På torsdag em ska jag till BVC med Göte så då måste jag bege mig ut! Får kika på det där med babyskydd och vagn innan dess 😉

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s