Ingen bebbe i magen längre!


Jag saknar inte graviditeten en sekund! Det är så skönt att slippa den stora magen. Jag har fortfarande ont av ischias eller va de nu är, kniven i vänster i skinka som gör att jag har svårt att lyfta på höger ben samt vrida mig. Tex att sätta mig på en stol, ni vet när man böjer på benen och föser sig in åt sidan, aj.
Men jag tappade sju kilo vid förlossningen vilket hjälpte mot smärtan, den är där men inte lika illa. Om jag tappar nåt på golvet så tar jag upp det igen, underbart 🙂

Göte är 13 dagar och jag gissar att gravidhormonerna byts ut mot amningshormoner. Min kropp reagerar på detta skifte i form av att håret på benen har börjat växa igen, mina tånaglar växer så det knakar. Jag har inte fått tillbaka eksem i hårbotten och öron men nåt händer. De kliar igen men inget syns.

Är väl bara en tidsfråga innan jag tappar mitt TJOCKA hår! Det är en stor fördel med graviditeten, att mitt hår blir tjockt och volymigt! Men snart är de tunna och pesiga håret tillbaka.. De har jag inte saknat. Älskar när de är sådär tjockt och fylligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s