3-barnsmor med sommarlovsbarn!


Upptäckte efter att jag pratat med A:s kompisar att jag hade en fin bröstmjölksfläck på tutten.. Bilden kan sammanfatta gårdagen! Jag duschade på morgonen men det kom aldrig på några anständiga kläder.. Men dagen var bra, det är det viktiga!

Dag 2 på sommarlovet är kommen, gårdagen gick bra. Jag är inte speciellt orolig för att de inte ska gå bra men jag vet ju att vila för mig är ju bara att glömma. Och det är inte så mkt att göra något åt. Igår lekte A med kompisar hela em, och de var här i ca 20 minuter så det klagar jag verkligen inte på, de får ju vara här men visst underlättar det för mig när de leker hos andra. Även om Göte inte äter hela tiden så är jag ju begränsad. T var hemma hela dagen igår och hade sååå tråkigt, han fick se på TV och det gjorde han en del. Det kändes som att han var rätt sliten. Samma sak idag, kanske tar det några dagar in på sommarlovet för att han ska vänja sig?
Oavsett så blir vilmöjligheterna för mig ganska små, jag kan ju inte checka ut när A röjer runt på byn, plötsligt invaderas huset av alla barnen eller så kommer ett sms om nåt. Men som i morgon jobbar D hemma och då kanske jag kan vila.

I natt ställdes vi inför en ny ”prövning”, A kom ner redan vid 23 och sov med D. Vid 02:15 vaknar jag av att någon tokgråter, jag trodde det var A så jag försökte somna om. Men sedan ser jag ett konstigt ljus utanför min sovrumsdörr och gråten fortsätter. Där ute satt T med sin ficklampa och grät.. Hur gör vi nu tänkte jag…?

Kan säg att halva min säng, alltså där D brukar sova är preppad inför Göte med ”skötbord” blöjor, babynest och lite plock.. Att röja bort allt det var jag inte sugen på. Det slutade med att jag gick upp och hämtade en extramadrass som T fick sova på på golvet vid fotändan av min säng. Det blev superbra! Vid 04 när Göte skulle äta gick vi till vardagsrummet så de var perfekt. Jag låter madrassen vara kvar här nere.. T kommer ju verkligen såå sällan till oss men klart att han ska ha en plats att sova på om han kommer. Han hade ju först gått in till D och då upptäckt att A låg där, det var nog det som gjorde han ledsen och så ville han inte störa mig. Sötis.

Göte använder ju mig som napp, han tuttar oftast hela kvällen fram till 23. Men igår fick jag han att ta nappen, och vid 21:30 fick jag en snilleblixt. JAG KAN JU SOVA! Så D låg i soffan och kikade på TV och hade koll på Göte och jag kröp snabbt ner under täcket och somnade direkt. Klockan 23 kom D med en hungrig Göte! Jag var så lycklig! TA MER NAPP!!

Kudden gjorde att nappen satt kvar, superhappy mammy! Min bröst jublade! 🙂

I kväll ska vi till BVC för första gången, väga och mäta. Kanske gör vi nåt ärende också. Storbarnen får åka med mormor på kusinernas skolavslutning, supermysigt.

Dagens outfit som han fått av kusinerna S! 🙂 Snyggast på byn!

Idag testade jag också att söva han utan att låta han tutta på mig med, märkte att han var trött när jag bar honom för han liksom slumrade till hela tiden. Så då bar jag honom en stund och kunde sedan lägga ner han, succé!

Idag fick T vara på fritids en stund om han ville och de ville han, så mellan 9-14 är han där och leker av sig. Han ville visa upp Göte såklart men när vi kom hade alla barnen precis satt sig för att se på sommarlov! 🙂 Han får visa en annan dag!

På väg till fritids! Om jag fick köra vagnen? NOPE! 🙂
Fick låna W:s babybjörn. Testade den igår för första gången och Göte gillade den skarpt. Han somnade efter en stund.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s