Im napp


Igår och idag är Göte orolig och kräver mycket närhet. Han hoppar över långvila vilket såklart gör honom trött (mig med..).Igår på kvällen hoppade han över den annars återkommande skrikfesten. Han var inte direkt nöjd men det hjälpte att amma och ha han på axeln, jag behövde inte gå runt med honom som jag brukar få göra. Så han var bra sliten!

I 2 nätter har han ätit extra också. Det känns i bröstvårtorna.. och tröttheten.. jisses! Storbarnen fick iPad efter lunch nu och Göte sov oroligt i vagnen. Jag trodde jag skulle hinna få en poff, det hann jag inte! 

Samma igår, jag försökte vila flera ggr men det gick inte. Då var ändå D hemma. Men omöjligt. När jag väl fick chansen igår skulle A ringa kompis och plötsligt kom d:s födelsedagspresent och då tog D hand om det. Och lunch skulle fixas av mig m.m.

I EM ska vi på läkarkontroll, jag är inte nervös men det är ändå lite läskigt. Men allt är säkert precis som det ska vara med Göte. Under tiden vi är där är storbarnen hos mormor & morfar.

Just nu sover Göte vid bröstet, han använder mig som napp. Om jag hade kunnat sitta såhär och sova hade det varit perfekt!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s