Göte 3 månader


Göte kämpar vidare med tumme, fingrar och händer. De åker in hela tiden och han gnager och suger! Men än är han inte sugnöjd med det utan nappen ”spänner” jag fortfarande fast med snutten när det ska sovas.
Göte har lärt sig att vända sig från rygg till mage, och han griper nu efter saker med stort fokus. Stora ögon och hög koncentration.
Jag hoppas det han ”håller på med” nu beror på utveckling.
Igår hade han en intensiv skriktid på kvällen, han somnade nog av utmattning i vagnen. På natten bajsade han två gånger.. bajsa på natten är något han slutade med för länge sen! Det har sedan fortsatt, han har bajsat tre gånger till.. Hmmm, nu sätter mammaoron in.. Jag är inte orolig för bajsandet utan det är en mix av allt som gör att de känns annorlunda och lite läskigt med Göte.

Göte gillar att sova i sin vagn och somnar lättast om han blir körd på gräsmatta, asfalt är för lamt och grus/kullersten to intense. Gräs👌🏼👍🏽!
Babysittern används mer sällan nu då Göte vill vara fri, han ligger helst på golvet och tuggar på sina fingrar!

Efterkontroll ✔️
Dopsamtal (ikväll)
Frissan ✔️
Tandläkaren ✔️
F-grupp (imorn)

Att komma ut på lite grejer, det räcker med en enkel handling på Ica som i morse gör hela världen. Det börjar sätta sig nu, mammadagarna! Att inte ha en plan nån dag är skönt och att ha lite inbokat gör att det blir balans.

Klockan blev ett och det är dags att hämta barnen, jag är glad att jag tog en macka efter Ica för jag har ännu inte hunnit äta lunch.. jag som brukar äta mellan 11-12!

Det är märkligt när Göte inte är sig lik, jag började känna av det igår. Min hjärna fokuserar endast på Göte. Jag anstränger mig till tusen för att räcka till för de andra barnen vilket krävs annars hade jag blivit sittandes med tankar och oro. Igår lekte ingen med någon efter skolan och det var rätt skönt. Göte sov i stort sett hela tiden och vi andra spelade spel, bakade kolakakor, gjorde läxan och hade allmänt trevligt. Men ett tecken på att hjärnan inte riktigt är sig lik är att Alvar åt ingen kvällsmat. Nu är vi ju två vuxna så det är ju inte bara upp till mig men oavsett så mådde inte samvetet jättebra när jag kom på det mitt i natten.. Kompenserade med hans favoritgröt i morse vilket är mannagrynsgröt och så en rostad macka! Men hur sjukt är inte det? D åt kvällsmat efter fotbollen men jag kan inte se framför mig att han serverade Alvar och enligt Alvar åt han inget. Usch, jag känner mig hemsk.. Han åt en halv macka innan fotbollen, tröstar mig med det..

Dopsamtal med prästen i afton. Det blir trevligt! 😉

Mormor var här innan och gav Göte hans månadspresent! En pyjamas som var jättefin! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s