Fartigt


Jo vi kom ut och gick till affären, Göte fick cruisa sovandes utan brallor men det funkar ju med filtar än så länge. Det småregnade så det blev affären och sedan förbi min bror och sno deras tidning.
Väl hemma blev det dusch och plocka upp tvätt och äta, så nu hände nåt. Lite sysslor blev avklarade.

Det är nog det jag ”jobbar” med mest. Jag säger ju att det man självklart får ha dagar där man inte gör nåt, att man bara kan chilla, mysa och ta dagen som den kommer. Att gå i pyjamas och bara njuta. Och det tycker jag verkligen, MEN jag kan inte njuta helt. Det är som att jag måste uträtta nåt för att få godkänt med dagen. Jag vill ge mig Godkänt om jag inte gjort nåt OCH mår toppen, det är en lång väg dit märker jag.

En annan sak jag jobbar med.. Svett! Nämen asså jag AVSKYR mig och min doft på morgonen, asså det är som jag sprungit ett maraton i smutsiga kläder.. Jag luktar så illa. Om jag inte duschar eller tar en raggardusch direkt så blir jag helt GALEN. Som i morse när Göte inte var riktigt nöjd och jag fick hålla på med honom och min ODÖR bara blir värre och värre var så provocerande. Mitt i ”hålla-på-andet” fick jag gå och svabba av mig trots att Göte var ledsen. Sedan kunde jag ta mig an honom igen. Blir tokig.
Jag är varm av mig, och jag tror att odören blir värre tack vare att jag är vaken på nätterna och ammar, men jag svettas inte på natten jag bara används liksom. Jag önskar att jag kunde vakna och fixa lite och ta tag i min hygien sedan i lugn och ro, ta en dusch och så. Men jag måste starta dagen med dusch eller raggardusch för att ens klara av att vara i samma rum som mig själv..

Om en halvtimma kommer storbarnen hem, alltid lika spännande att möta dem efter skoldagen. Jag försöker vara inställd på gnäll och peppa mitt tålamod att rida igenom stormen för att sedan kommer solsken, det vet jag. Om jag står emot gnäll och tjat en kvart, vilket betyder TYDLIGA nej samt att inte vara med T hela tiden direkt när vi ses är receptet. Då brukar han komma på nåt annat att göra alternativt nöja sig med TV men det är inget jag erbjuder men om frågan kommer så kan det bli ett ja. TV en stund kan jag tycka är ok.. Jag vet att jag skjuter problemet lite framför mig men oftast köper han att stänga av efter en knapp timma, fylla på magen och sedan göra nåt annat.
Ja vi får se! 🙂
Men ändå, heja mig som än så länge klarar iPad/TV-spel/dator-fria vardagar! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s