Smärta


Tidigare i veckan började jag få rejält ont i min ena skuldra. De liksom är en brännande känsla från skuldra till nacken och ner i armen. Jag har blivit väldigt snål med min energi och vill absolut inte att den ska gå åt till smärta. Jag fick pussla rejält men till slut fick jag ihop det så igår morse kom mor hit och fick iväg de stora till skolan och tog Göte. Jag var mest nervös över att G skulle vilja äta. Han sov så länge men jag hann amma innan jag åkte men han åt inte så att jag var helt nöjd 😉 Men jag fick terapeutisk behandling vilket var så behövligt. Hon hittade massa punkter att trycka på och de var den bästa behandlingen jag fått. Jag tror att jag bara varit på ”vanlig” massage tidigare. Men detta var precis vad jag behövde. Hon sa att de släppte bra på de flesta ställena och jag tror de berodde på att jag inte gick med det så länge. Jag ska dit igen nästa vecka då allt inte hanns med.
Har ni fått massage på halsen någon gång…? Där satt de mycket skit på mig tydligen.. Och armhålan.. Men hallå, varför lagrar jag massa skit där?
Jag är ju en känslomänniska så när hon sa att de sätter sig mycket psykiskt där kändes det som huvudet på spiken.. Jag har varit med om detta tidigare..
Efteråt körde jag direkt till mor och far och där väntade en hungrig men glad Göte! Så tacksam att det gick att lösa och att G mådde bra.
Väl hemma somnade han direkt i vagnen och för första gången lade jag mig på soffan under filten och såg på skräpTV. Det var såååå skönt då! 🙂 En sån dag någon gång klarar jag men jag skulle inte klara en sådan till idag! Nackdelen med att göra så är att dagen blir sååååå lång.. När kidsen kom från skolan chillade vi och de fick ha iPad mycket så dagen tog aldrig slut. Jag hade inte heller någon ork att göra nåt utan min kropp bad mig ta de lugnt och bara chilla.

Såhär såg det ut.. När våra kids får ha iPad brukar vi skicka upp dem på övervåningen men igår ville jag inte vara ”ensam” så de fick sitta i fåtöljerna med popcorn. De tyckte Göte och jag var mysigt. Och den riktiga brasan hade slocknat och jag vill inte ha eld för sent på kvällen när jag är själv så vi slog på tv-brasan! G gillar den! 🙂

Idag är jag RÄTT mörbultad på bröstkorgen och i armhålan. Och en lätt huvudvärk gör sig påmind.

Jag var inte beredd på storm i natt.. Så störigt. Jag hann precis slumra in igår när G ville äta. Jag gick in till honom och ammade honom, vid 22:30 sov han igen och jag gick och lade mig i min säng i de andra rummet. Det tog ett tag att somna då de blåste så mycket, sen kom T vid 03 och då hade jag svårt att somna om sen. Så jag är väl den som sovit sämst men G slog rekord och sov 7,5 timma utan mat i eget rum, inget nappinstopp eller någonting! HELT OTROLIGT!! Han har börjat sova bra på nätterna och nu fick jag väl de bekräftat att vi väcker varandra på natten, han är ju vaken till och från och jag väcks av de när jag ligger bredvid så jag tar ju upp honom och försöker söva om honom vilket ger oss båda störd sömn.

Göte har kämpat LÄNGE med att nå datorn! Klart han ska vara med och känna! Jag sitter på köksgolvet bredvid honom nu, mysigt!
Det har varit en del brasor i veckan, så mysigt! Och nu när G rullar fram som en oberäknelig liten gubbe måste man säkra lite. Sovormen är PERFEKT till så mycket!
När storebror kommer hem från skolan blir de kärt återseende.
Min spruckna telefon tar inte så bra bilder nu för tiden.. Här är igår när G vaknade och kom in i värmen. När grabbarna kom hem strax efter ett haglade det..
Igår sov han en stund inne i vagnen och de gäller att hålla HÅRT i nappen! 🙂
Som sagt, dålig kvalitet på bilderna! Göte får sällan öva på att sitta upp men igår satte jag han i ormen på soffa. De gick bra en stund! Men givetvis kräktes han värsta högen.. Han som sällan kräks.. TYPISKT!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s